Velký Izrael a konečné řešení arabské otázky

   Mnozí naši bratři nemají jasno, jak velký má v budoucnu být Izrael. Kam až mají sahat hranice naší Svaté země? Jistěže Izrael v budoucnu nebude zahrnovat jen ten maličký kousek území, který mu patří dnes, ale musí být mnohem větší. Židovský lid potřebuje svůj životní prostor a hranice Izraele se musí rozšiřovat do všech světových stran. Jak má být naše země v budoucnu velká je popsáno v Talmudu, kde se píše, že Izrael se má rozkládat od Nilu k Eufratu. Ano, celé tohle obrovské území svěřil Bůh nám a je na nás a na našich potomcích, abychom ho ovládli a osídlili. A dnešní vláda Izraele se podle toho důsledně řídí, o čemž svědčí všechny války, které Izrael vedl za šedesát let své existence. Když jsem byl v Izraeli, byl jsem se podívat v budově Kneesetu a nad vchodem jsem spatřil nápis: „Izrael se bude rozkládat od Nilu po Eufrat“.  Problémem může být, že na tomto území žije přes sto milionů Arabů a je otázka co s nimi. Dříve se plánovalo že musejí být vyhlazení, nakonec s pomocí amerických jaderných zbraní by nebyl problém vymazat Araby z tváře země a poté, co by radioaktivita poklesla, by jejich země mohla být obsazena naší armádou a kolonizována. Poté co se však ve Francii dostal k moci náš vůdce Nicolas Sarkozy se tyto plány změnily. Sarkozy spolu s německou kancléřskou Angelou Merkem vymysleli, chytřejší řešení, a to založení Unie pro Středomoří (fr. Union pour la Méditerranée), což je podle wikipedie  „seskupení států Evropské unie a všech  ostatních států u Středozemního moře, které bylo založeno 13. července 2008 francouzským prezidentem Nicolasem Sarkozym. Ten původně zamýšlel její existenci jako alternativu k tureckému členství v Evropské unii, kde by Turecko tvořilo páteř nové Středozemní unie. Z této představy bylo upuštěno v březnu 2008. Poté, co bylo Turecku garantováno, že tento projekt nebude alternativou tureckého členství v EU, přijalo Turecko pozvánku ke spolupráci.“

    Tak zní alespoň oficiální verze pro hloupé gojímy. Skutečnost je však jiná. Věřte milí bratři, že do deseti či dvaceti let bude schengenský prostor rozšířen na všechny země Unie pro Středomoří. Poté bude moci každý občan Turecka, Sýrie, Egypta, Maroka i dalších zemí volně cestovat po celé Evropě a dokonce se tam i usadit. Arabové a Turci budou mít v Evropě stejná práva, jaká dnes mají občané zemí EU. Nemusím jistě dlouze vysvětlovat, k čemu to povede. Desítky milionů Arabu odejdou do Evropy a Blízký východ se vylidní. Ti, kteří nebudou chtít odejít dobrovolně, vyžene naše armáda za Nil, respektive za Eufrat a na celém obrovském území, zahrnujícím východní část Egypta, celou Sýrii, Jordánsko, Libanon a západní část Iráku nezůstane jediný Arab. Věřte, že po odchodu většiny mladých mužů do Evropy, se tyto státy nedokáží ubránit proti našim armádám a vyhnání zbytku obyvatel bude snadné. Izrael tak konečně dostane území, které našemu lidu věnoval Bůh.

   Pro nás evropské Židy však vyvstává otázka, jak se nám bude žít v Evropě, kde třetinu obyvatel budou tvořit Arabové. Ujišťuji vás, že se nám bude žít lépe než dnes. Rozeštveme původní obyvatelstvo Evropy a nové přistěhovalce proti sobě a jak se říká, když se dva perou, třetí se směje. Evropské obyvatelstvo rozdělené mezi Evropany a Araby se bude navzájem nenávidět a my jim budeme vládnout. Budeme neutrální a budeme hrát úlohu prostředníka mezi gojímy a muslimy. Arabové v Palestině, Egyptě či Sýrii jsou naši nepřátelé, ale jejich soukmenovci v Evropě jsou naši přátelé a spojenci. Až se Sarkozymu a Merkelové podaří zaplavit Evropskou Unii Araby, pak my, vyvolený židovský národ nebudeme vládnout jen Blízkému Východu a USA, ale i celé Evropě!

Adonai 

68 komentářů to “Velký Izrael a konečné řešení arabské otázky”

  1. Strýček Samuel Says:

    Bratře, jsem rád, že se konečně naplno začíná realizovat náš dlouhodobý plán. Tyto stránky, stejně jako mnoho jiných, které podporují náš plán, jsou základním kamenem úspěchu, hned vedle síly našich zbraní. Konečné řešení se blíží.

  2. Nithus Says:

    Dobrý vtip tento článok, musím uznať, že aj sionista má zmysel pre humor. Aj keď jeho „zmysel“ je zvrátený a chorý. Vaša „zem“ bude čoskoro vymazaná z máp a každému kto sa na ňu v budúcnosti pozrie v knižke dejepisu sa zdvihne žalúdok.

  3. rozum Says:

    pevně věřím že vetšina židů není tak nemocná jako autor těchto stránek

    Adonai

  4. Kaganovič Says:

    Vy darebný nacisto! Izrael nebude nikdy zničen!! Všechny evropské národy máme podchyceny, ovládáme je politicky, ekonomicky, ovládáme jejich média!! Náš filmový průmysl vás všechny nalomil, naše peníze zničili vaši morálku! Nezmůžete se na odpor, protože jste nic než zvířata! Doufám, že to editor pustí, ale jsem převelice rozhněván, že zde někdo může urážet nejdemokratičtější a nejmírumilovnější stát Vesmíru!! Třikrát fuj!! Ať žijí pacifisté v Izraeli! My si můžem dovolit vše, my si můžem dovolit nehledět na počty obětí. Máme totiž vyšší cíle, ale to asi těžko pochopíte. Bůh s Vámi, my si vystačíme s naším nezměrným majetkem. Shalom.

  5. 666info Says:

    For Kaganovič
    Bratře napsal jsi to velmi dobře, sám bych to nevystihl lépe. Zatím bohužel musíme gojímům, a to i náckům jako je Nithus, ponechat základní demokratické svobody, včetně svobody slova, ale až dojde k naplnění našich cílů a nebudeme muset svoji moc skrývat pod maskou demokracie, pak s nimi zatočíme, jako naši předkové zatočili s Kaananci, Édomci, Moábci a Pelištějci.
    Šalom Jehuda

  6. Right Says:

    Jeden z největších zločinů naší doby je stát Izrael a vy by jste chtěli tenhle stát ještě rozšiřovat? proč? není už místo v dnešním izraeli? Chcete uskutečnit velký plán, od samotného boha. Země přišlíbená Vám, vyvoleným? 100 milionů arabů tam žije, co s nimi, přestěhovat je, vyvraždit? to ale není důležité vidte, dit jsou to gojové.
    Kdy už se Vy, páni sionisti proberete? jste fanatici, kteří neznají mezí, doufám, že Váš plán nevyjde, ba dokonce, že žádný stát Izrael v budoucnosti nebude!!!
    proberte se!!!

  7. 666info Says:

    For Right
    Jedna věc je jistá, Izrael v dnešních hranicích je neudržitelný. Buď ovládne celý Blízký Východ nebo nebude existovat vůbec. A vzhledem k tomu jakou moc máme je mnohem pravděpodobnější první možnost. Vy náckové si myslíte, že nás můžete zničit, ale to se pletete. My zničíme vás!
    Jehuda

  8. Nithus Says:

    Práve preto sa vám tento plán nikdy nepodarí. Máte príliž veľkú sebaistotu a nízku mienku o nás Európanoch a ako už história pár krát ukázala, vždy dostanete nakoniec na hubu vy.
    Nechcem nikoho strkať do „plynových komôrok“, len vravím, že váš domček z karát sa skôr či neskôr zrúti a budete mať strašný prúser. Zas až tak nepriestrelný štít nemáte 🙂
    A čo sa týka tej manipulácie – dokonale zmanipulovať ľudskú myseľ nedokáže nik, ani tie vaše uberskvelé médiá + nezabúdajte na internet kde dosah nemáte, ani nikdy mať nebudete (chvala bohu).
    Inak nie som nacista.

  9. Judel Says:

    Drahy Jehudo,
    zbyva nam jen par hodin do predvecera naseho svateho shabbezu, kdy Frayda (ma zena) a ja se navlekneme do nejsvatejsiho roucha (jak sam dobre vis, v nasi svate Yiddish matertine, ‚talitot katan‘) abychom po tydenim pustu opet vykonali manzelskou povinost. Ja vim ze se budes obavat jestli se pred timto svatym muz-zena obradem radne ocistime. Zadne strachy bratre, jako Ty sam, Frayda a ja jsme ortodoxni verici v nas nejsvatejsi Talmud, a do detailu nasledujeme zvyky nasich predku. A tudiz nikdy neopomeneme vykourit zle duchy z pod postele, ktere nam tam mohla zavlect banda mizernych shabboz-gojskych sluhu mackajici knofliky, vytirajici nam zadky, a pod., minuly shabbez.
    Pred timto svatym ritualem – jak sam vis dobre majici puvod v zemi nasich otcu, tj. v Babylonu (a ten nas nejvetsi nepritel Yeshu ktery rasovy puvod nasich otcu odhalil v gojimskem Sv. Janu 8:44, nazval toto svato-mesto Babylon „matkou smilstva a ohavnosti“! A za to od nasich otcu dostal to, co si zaslouzil: sibenici-kriz!), bych Ti za Fraydu, sebe sameho, a nasich 10 pejzatych deti v kaftanech (vsechny jsou jednickari v nasi shul, a musim se pochlubit, tri nejstarsi uz znaji Talmud nazpamet zepredu i zezadu, a ty mensi zatim znaji to nejdulezitejsi z Talmudu, tj. nenavidet gojimy, jak je sidit, okradat, podvadet a podobne nabozenske povinosti) chtel podekoval. Podekovat Ti za Tvou prenadhernou stranku, kde obetave pripominas nasim souvercum (at ti jiz maji puvod z Babylonu, z anexovaneho Edomu jako nas drahy praotec Herod, ci z nasi super-sily Chazarie) nas program, jak jednoho krasneho dne ovladneme svet. I se vsemi temi gojimy, a to predevsim te nenavidene bile evropske rasy s tradicemi verit v toho, v toho, v toho, vsak vis —- Yeshu.. Vis moc dobre jak jsme schopni si tyto bile gojimy (a to predevsim shiksy, jak ty dnes diky nasemu Hollywoodu a sportu prahnoui po sexu s negroidnimi junaky!) navabit, pouzivaje skalu tech nasich nejruznejsich triku, na kterych pracujeme od doby kdy jsme vysli do sveta z nasi drahe pravlasti – Babylonu. A tak pres nasi svatou propagandou si je hezky zmixlovat s potomky Neadrtalcu (jak urcite vis, ti prezili dobu ledovou v Africe) do libosti, do odstinu a zdegenerovanych tvari, jake se budou zamlouvat nam. Aby jednou vsichni tito, kdysi tzv. bili gojimi, byli presne to co rika nas svaty Talmud: „zvirata v lidske podobe“. Zvirata, ktere muzeme pouzit, ci utratit podle nasi libosti. Aby ta beloba a ruzova barva pokozky kterou zdedili z jejich prapredka Adama z nich zmizela nenavratne na veky veku. A aby vypadali nejak jako model, ktery jsme jim ted nedavno podstrcili: Barak Hussein Obama (a on hlupak to prozradil; prohlasil o sobe v nasich mediich ze je „mutt“, tj. poulicni zmichany pes, bastard, krizenec. A to jsme ho vyslovne varovali, at o tom nemluvi, aby nam z michajiciho procesu nevyplasil predevsim ty adamiticke bile gojimy!). Toto vskutku byl prenadherny trik ktereho jsme nasi nadlidskou schopnosti docili: Miliony adamitickych shiks ted budou jeste vice prahnout po potomcich Neandrtalcu (v USA tzv. Africti Americani, jinde Africane, cernosi, atd.), nebot maji vizi, ze kdyz se spari podobne jako matka Obamy, snad jednou, takovy jejich potomek tez bude jako Obama, dokonc epresidentem Spojenych Statu! Ano, docilit neco takoveho, ceho jsme docilili dnes my, to jini nejsou schopni. Toto je dar od naseho Otce, jedineho vladce vesmiru, Adonai, b-ha temna a b-ha zla – Lucifera!
    Shalom,
    Rabin Judel

  10. 666info Says:

    For Ninthus
    „Váš domček z karát sa skôr či neskôr zrúti a budete mať strašný prúser.“ ha ha ha, ty jsi myslíš že my Židé jsme tak hloupí, abychom vsadili vše jen na jednu kartu? Možná ano, možná že naše vláda nad Evropou jednou padne, ale v tom případě do Evropy vtrhnou desítky milionů čínských a indických vojáků a dobyjí všechny evropské země, neboť i Čína a Indie jsou ovládány našimi bratry.
    Adonai!
    Jehuda

  11. 666info Says:

    For Judel
    Ctěný rabbi,
    Velmi si vážím tvé moudrosti, já ti bohužel ve znalosti Talmudu nesahám ani po kotníky. Jsem proto rád za tvá slova podpory a uznání a pokud budeš chtít napsat nějaký článek nebo dokonce nějaké kázání či modlidbu za zničení gojímů, můžeš mi je poslat emailem a já je vystavím na těchto stránkách.
    Adonai ti buď milostiv
    Shalom Jehuda

  12. Jiří Says:

    Škoda,že se Hitlerovi nepodařilo všechny židy zlikvidovat,ale třeba se objeví nový Hitler.Lidé už mají židů dost.Mají dost toho jejich povyšování se nad ostatní a že jen oni jsou vyvolený národ.Omyl panáčci.

  13. Yorga Says:

    Píšete,že nestrpíte urážky a osobní útoky,ale vy urážíte ostatní lidi.Stačí si projít tyto stránky.pak se nedivte,že ostatní židy nenávidí. Souhlasím s Jirkou, potřebujeme nového Hitlera

  14. Fortepsai Says:

    Tak tohle je už moc .. Vy si myslíte že tady vyhrajete se tak pišní to je nadhera číst ty to příspěvky více lidí na tomto světě tak jste všeci … njn Vy židé jste OO ne vy Židé jste nic ve vesmíru pravě já jsem soudce a co čtu mi dává jasný příkaz podat zprávu dále .. Vaše moc je omezena vašema cílema.. A už se těším až jak píšete vybít araby atom zbraněma až vás ta radiace vyhubí a upřímně ani ja to možná nepřežiju ale aspoň se teďkom bavím vaší kratkozrakostí jste tak vedle a myslíte si jak jste silni :D:D:D:D
    to je ksmíchu.. No a teda když mě to neschválite tak si myslím že se bojíte ..

  15. Karel Says:

    Ctu tento clanek a ted rozumim
    proc judeonacismus je tak nebezpecnej.
    Doporucuju diskusi na : http://www.protiprudu.info

  16. hena Says:

    V tom prostoru zije ted 100 milionu Arabu,
    za 7 let to bude 200 milionu,
    za dalsich 7 let to bude 400,
    za dalsich 800 milionu ….
    V roce 2040 to bude miliarda.

  17. Nasrallah Says:

    vy podvrataci ta vase sionisticka ideologie se zaklada na nesmyslne domence a to takove ze zide na celem svete tvori jeden narod…chcete nas totiz presvedcit ze zidovstvi je narodnost jako jsou jine narodnosti na svete :))… vsichni vime ze napr. cech slovak madar nebo rus se muze stat treba krestanem muslimem nebo budhistou ale v pripade ZIDA to tak neni ZID sve ZIDOVSTVI ztrati jakmile konvertuje na jinou viru… ZID nemuze byt krestanem muslimem budhistou nebo necim jinym nez ZIDEM protoze ZIDOVSTVI je vira a nabozenstvi nikoliv narodnost..:)) chapete to?? vy nejste ani narod.. HANBA VAM…… a ohledne vojenske stranky jo to byly casy kdysy…myslim ze hizbalah vam to jasne vysvetlil v roce 06… a az to koupi Tel Aviv tak padnete na prdel jak ten pomyslny domecek z karet… proste byly ste a budete pronasledovani a nenavideni do uplneho zaniku jak to rika Ahmadinejād

  18. HAHAHA Says:

    Autor tohto článku urobil veľkú chybu, prezradil svoje úmysly, to nie je moc dobrá taktika..
    Tak a teraz som na ťahu ja a svoje úmysly určite neprezradím..

  19. Kaganovič Says:

    Bratr Judel jest velmi poučen a už více není třeba se příliž schovávat a tajit. Naše mocná média, všemocné peníze, i naši užiteční politikové z řad gojim, odvedli dobrou práci, v hlavách většiny těch zvířat panuje zmatek, neschopnost vnímat realitu, jejich zanedbanými mozky bloudí prázdnota, jejich ideály a hodnoty jsou nahrazeny vírou v naše peníze. Sice můžeme pozorovat sílící nárůst hlasu těch schopnějších z řad gojim, kteří na internetu dokáží odolávat nátlaku, ale tito výteční z gojim nikdy nedosáhnou širokého ohlasu, jako naše hlásné trouby. Internet je jejich poslední ostrůvek obrany. Ale podívejte se na výsledek, milí bratrové. Nehraje výrazně v náš prospěch? Ti, z řad gojim, kdož nahlédli na několik střípků mozaiky skutečné pravdy, budou udupáni masou těch zvířat jejich vlastních soukmenovců, jež ovládají naše média. To zanedbatelné procento gojim, schopné jakéhosi uvažování, nikdy nebude natolik vyslyšeno, aby cokoliv změnili na našich plánech, které se chýlí ke svému naplnění. A pokud přeci jen se pozvedne silnější odpor, nasadíme další předpřipravené mechanismy, které zničí i tuto jejich poslední zbraň (která není však víc než kámen v rukou palestinského nevidomého pošetilce). Není se již čeho obávat, obrovskou setrvačnou silou řítí se kolos našeho vznešeného cíle, který rozdrtí všechny překážky. Bratrové, můžem vyjít na světlo, naše síla po staletí budovaná nám dává oprávněnou odvahu před kýmkoliv. To, čeho se gojim zvířata tolik obávají, naší světové vlády, je prakticky naplěno. Podívejte se jen na naše malé dítko, stát Izrael. Nebyl to výmluvný test naší síly? Kdo se odvážil nám zkřížit cestu? Těch několik slabých výkřiků ze tmy se ztratilo jako pár slz v děšti. Není na celém světě síla, která by nám mohla vzdorovat. Ještě není vše vykonáno, cíl je však velmi nadohled.

  20. Kaganovič Says:

    For Ninthus a Right:

    Vaše vztekání je zbytečné, také jsem se nechal unést, ale s ohledem na vaše neplodné emotivní výpady,mohu s klidem upustit od dalšího plýtvání zlobnou energií.
    Righte, Arabové se už dnes plnou silou hrnou do Evropy, podporováni našimi lidmi ve vašich vládách, brzy zaplaví celou Evropu, jejich domovina se vylidní pro nás, se zbytkem arabské populace si hravě poradí naše zbraně (nevšiml jste si, co dokážeme v nedávných dnech? Na počty obětí my nehledíme)
    Ninthusi, internetem se neohánějte, je příliž slabý. Jen se podívejte na „české“ portály Idnes, Novinky a jiné. Stačí málo, a zablokujeme diskuzi, váš křik není slyšet. Jiné vaše diskuzní portály jsou denně navštěvovány našimi bratry, kteří usilovně vyvažují diskuzi, takže přes naše nepatrné procento našich bratrů v síti, je většina dizkuzí zaplněna min ze 30% naším hlasem. Tomu říkáte zbraň? Směšná zbraň pro zvířata, vaše klacky jsou ztrouchnivělé. A brzy vám bude odebrána i tato, není třeba už to skrývat. Vaši touhu po svobodě vaši zkorumpovaní politikové nevyslyší. Je vás příliž málo, Ninthusi, málo….

  21. Nasrallah Says:

    proc muj prispevek ceka na schvaleni a mezitim se tam objevili dalsi 2?? neni to nahodou cenzura?? :))

  22. BIS Says:

    Bezpečnostní informační služba
    Podle zákona o zpravodajských službách ČR (č. 153/1994 Sb.) se Bezpečnostní informační služba zabývá získáváním, shromažďováním a vyhodnocováním následujících informací:
    hrozby terorismu
    aktivity ohrožující bezpečnost nebo významné ekonomické zájmy státu
    činnost cizích zpravodajských služeb na našem území
    záměry nebo činy mířící proti demokratickým základům, svrchovanosti a územní celistvosti ČR
    aktivity organizovaného zločinu
    činnosti ohrožující utajované informace

    Přeji příjemný den BIS

  23. mt-svk Says:

    Co by sa stalo, keby sme slova, kde je napisane Arab, moslim, goy atd. nahradili Zid a podobne? Ale nebojte sa, dovtedy sa chodi s krcahom po vodu, dokym sa neobije. A vas uz je dost stary, nechyba mu vela.

  24. Fortepsai Says:

    Jak to tak čtu tak jste míň než muslimi . A nebo změníte své myšlení a řeknete že všeci jsme stejní a všichni mame práva stejne .. Vaše kabala není váš vytvor ale stejně se jí oháníte. Ja se učím kabalu a myslím že jste asik nepochopili podstatu toho učení ..

  25. kenvel Says:

    Drahí zmrdi, možem len s lutosťou konštatovať že Hitler neostal pri moci dosť dlho na to aby svet zbavil drvivej vačšiny z vás.

  26. MK Says:

    Co se tyce Izraele, tak jsem se vzdy snazil byt neutralni, i kdyz spousta situaci me nutila muj postoj prehodnotit, zvlaste po poslednim konfliktu v Gaze. No ale kdyz ctu todle, tak nakonec i mozna poslu naky prachy na kalachy Palestincum. Ne, to byl vtip, protoze co me uklidnuje je, ze jste jen banda vysinutych magoru, stejnych magoru jako Al kajda nebo Nackove. Proste banda idiotu co si mysli, ze spasy svet. Nejvic me rozesmalo jak tu jeden ‚bratr‘ pise o pacifismu a nejmirumilovnejsim state ve vesmiru v souvislosti s Izraelem, kdy kazdy maly decko vi, ze Izrael ma jednu nejlepsi armadu a tajnou sluzbu. Bratr asi uz vubec nechape zakladni pojmy jak ma v hlave vymatlamo. Vy by jste si hlavne meli uvedomit, ze nenavist neplodi nic jineho nez dalsi nenavist. Tak Shalom magori a probudte se, nebo to vase blouzneni nekdo vezme vazne a pouzije to proti vam, a pak se budete zase divit proc vas nikdo nema rad…

  27. CZech Patriot Says:

    Izrael by bez USA nebyl nikdy nic!A taky nikdy nic nebude!Je jedno jak dlouho to bude trvat ale nakonec sionismus zmizí z povrchu zemského!Bez jakékoli zášti říkám že ne nacismus ne komunismus ale SIONISMUS je nejhorsi zlo které kdybylo! Jakej vyvolenej národ?Ubožáci s vymatlanou palicí jste mazejte si omlatit hlavy o zdi!Pá

  28. CZech Patriot Says:

    Kdyby nejakej sionista chtel vedet proc je nejhorší tak protoze komunismus v jadru není zlá ideologie zlý byli ti lide kteří ho rozjeli mimo knihy narodní socialismus ve skutečnosti není to co předváděl A:H. taky to vzal do ruky špatný okruh lidí,prapuvodní myšlenka národního socialismu je uplne jiná! ale sionismus je od pradávna zmetek lidstva v cem jsi lepsi žide ? Proč byhc já tobě měl otročit protoze nemam v hlavě nas-rano a nemusím se odvolávat k nejakemu bohovi který neexistuje ? Nedokazete nic rešit sami musíte mít v palici sveho boha aby vas vedl.Ste jen banda oveček!

  29. CZech Patriot Says:

    HAHAHA : Myšlenky sionistu jsou známé už dost dlouho !

  30. Mira Says:

    Jsem sice gojím(čechošpaněi), ale jsem fascinován Židy. Vaše činy dokazují, že jste opravdu nejchytřejší národ na světě! Vy dokážete plnit věci pro vyšší cíle a ne pro svou potřebu na rozdíl od nás. I když máte být našimi nepřáteli, bojoval bych raději s vámi. Jenom mi řekněte, jak jste dokázali ovládnout Evropu a odstranit oposici v ní? Jste pozemští bohové!

  31. 666info Says:

    For Jiří a Jorga
    Vy svině nacistický, jak se opovažujete urážet vyvolený národ. My vás všechny zničíme, stejně jako toho vašeho Hitlera. Velká část Čechů jsou náckové, ale my se vás nebojíme, my vládneme celému světu a všichni naši nepřátelé budou zanedlouho odměněni ozdravným pobytem v gulagu nebo rovnou kulkou mezi oči

  32. 666info Says:

    For Nasrallah
    ty jsi ale hlupák, ty nevíš že Žid může přestoupit na jinou víru a přitom zůstat Židem? Já jsem ortodoxní judaista, ale řada mých přátel jsou nevěřící, ať už křesťané nebo ateisti, kteří se vzdali naší víry proto, aby mohli snáze proniknout mezi gojímy a získat jejich důvěru. Velká část českých politiků jsou takoví lidé. Například ve vedení KDUČSL převažují kryptojudaisté, kteří se vydávají za katolíky, ale ve skutečnosti jsou to naši bratři

  33. 666info Says:

    For Mira
    Tvůj komentář mě udělal radost, věř že až budeme tak mocní, že svoji moc nebudeme muset skrývat pod maskou demokracie, tak ty a lidé jako jsi ty budete odměněni výnosným postem v politice nebo ve vedení nějaké velké firmy, jak si budeš přát.
    O naší taktice zanedlouho napíši článek.

  34. Top Posts « WordPress.com Says:

    […] Velký Izrael a konečné řešení arabské otázky    Mnozí naši bratři nemají jasno, jak velký má v budoucnu být Izrael. Kam až mají sahat hranice naší […] […]

  35. Judel Says:

    Drahy bratre Jehudo Eisenkrafte (666info),
    spravne jsi odrazil utok techto zlocinnych nacku. Ano, pritakavas spravne, to jsou ti kteri spalili v plynovych pecich behem nacisticke agrese 2. svetove valky nasich 600 milionu aniz by meli nejakeho soucitu, a necheli tyto nebozaky vyklouznout z lopaty
    Ale neni treba, drahy bratre, vsak vis, se nejak obavat. Neb nas Talmud nas dnes jiz 2500 let vede spravnou cestou: Z Babylonu, pak Edom, pak nas hnaci motor bez nehoz bychom dnes nebyli, Chazarie- dnes jsme tak blizko k ovladnuti sveta (samozrejme pres nas komunismus ktery jsme vymysleli, financovali a rozbehli do chodu), jak nikdy jindy!
    A muj drahy obrezany bratre Jehudo, bratre ve vire naseho Pana vesmiru, samotneho Lucifera! Neni trebe se strachovat, tyto vsechny nenavistne nacky kteri nam sem do nasi stranky nalezli jako nenavistni stiri, a jejich deti, my si smichame podle libosti tak, aby pak jejich ratolesti jiz nikdy nebyly schopny nam odporovat!

    Nyni prave jsem zaneprazdnen, dopisuji dalsi kapitolu do Talmudu, – ale jak budu schopen, diky Ti, nas pane samotny Lucifere – ja Ti bratre Jehudo odpovim na tematiku. Doufam, da-li nas Pan Lucifer, ze to bude zitra. A mezitim, necht tito nackove pro nez nase stranka je Tabu, ale drze se nam sem vetreli – necht zuri! Ale jak jsem rekl, nase integracni strategie pro ne a jejich deti je v plnem chodu, a zatim klidne prozradim s kym si je promichame: s tim co je nejucinejsi k RFS (Real Final Solution), s NEGROIDY! JaK sam bratre Jehudo vis moc dobre ze synagogy a yeshivy, negroidi nejsou nic jineho nez Neandrtalci! Vetsina jich sice v Evrope behem ledove doby vyhynula, a zbytek tam byl pak vyhlazen temi nami nejvice nenavidenymi kmeny ktere Evropu osidlily z Asie, ze Zakavkazi, po propusteni z otroctvi v Assyrii kolem 700 pred n.l., proto ti si rikaji „caucasians“, v nasi mluve gojim, ci gentilove, ale spravne Adamite, pravi Israelite (jak urcite vis od vaseho rebe, to jsou potomci tech nami nejvice nenavidenych, tzv. „ztracene kmeny Israele“, ci tito zrudni Arijci, z nichz pochazi i tito stekajici nackove!).
    Ale bratre v Luciferovi, nech me pokracovat v pripisovani dalsi kapitoly naseho nejsvatejsiho Tamudu, manuskriptu nase nejsvrchovanejsiho Pana, b-ha zla a temna, b-ha vesmiru, samotneho Lucifera! Ja se opet ozvu, jak budu mit trochu casu, s poslednimi informacemi z nasi Satanovy Synagogy.
    Ve jmenu pane Lucifera, Shalom!
    Rebe Judel Shulewitz

  36. gibonn Says:

    to ste se snad zblaznily ne radči si utvořte nepropustnou obranu evropska unie stale roste a vas nechce protože ste teroristi a jen napadate svět a když se vam svět brani tak napadate vlastni sousedy za to vam třikrat fujj salamalajkum

  37. kenvel Says:

    For 666info
    Vy ste fakt pekny pošukovia, a vravíš že nás všetkých zničíte ako toho nášho Hitlera? Toho ste nezničili, porazili ho Rusi, vy ste ako také stado oviec poslušne išli v radoch na porážku, nevedeli ste sa ani brániť, nedokázali ste úplne nič a nikdy ani nedokážete, žite si dalej v tých svojich pošukaných snoch, ste len obyčajná sekta neschopná ničoho odsudené na výmaz z histórie.

  38. Andarra Says:

    Co myslite ze dokazete???Ze muzete zabijet beztrestne??Ze vas budou media a lidi poslouchat??Kolik je Vas a kolik Nas???My jsme hrdy narod,lidi chteji demokracii,a ne vasi zasranou nadvladu!!! Az budete v pekle pozdravujte ode me!!! Sela!!

  39. Mira Says:

    Poslouchejte Vy gojští idioti, Hitler byl ortodoxní Žid a pracoval pro ně, měl za úkol zmasakrovat co nejvíc Němců-bělochů s ještě větším počtem Rusů-bělochů. Chápete? Neodvolávejte se na Hitlera a myslete…

  40. Nemesis41 Says:

    No, ďábelské info, už dlouho jsem se tak nezasmála. Netušila jsem, že je mezi námi až tolik pošuků. Bůh s vámi, nebo šalom?

  41. 666info Says:

    For Míra
    Ty jsi to odhalil, to není možné, kde jsi se k těmto supertajným informacím dostal?
    Jehuda

  42. 666info Says:

    For Nemesis41
    Ty jsi ale hloupá shiksa, jaké ďábelské info? 666 je posvátné číslo judaistické víry. Připomíná že máme šesticípou hvězdu a šestiramenný svícen. Přesný význam těchto symbloů a čísel však neznám, mohl by ti to vysvětlit bratr rabi Judel Schulewitz, to je velký talmudista, můžeš se zeptat jeho.
    Máš ale pravdu v tom, ře číslo 666 používají bratři satanisté, ale satanismus je vlastně jen odnož judaismu. My plánujeme, že po nastolení Nového světového řádu budou muset všichni lidé na světě konvertovat k naší víře, ale protože judaismus ve své ortodoxní podobě a naše zvyky, jako je obřízka, by byly pro gojímy nepřijatelné, založili rabíni jehovistickou církev, církev adventistů sedmého dne, scientologickou církev a satanovu církev, a tyto církve, které vycházejí z judaismu se v budoucnu stanou hlavními světovými náboženstvími. Mnozí vyznavači těchto církví ani neví že jsou vlastně členy židovské náboženské obce, ale ve skutečnosti se tyto církve od judaismu příliš neliší. Důvodem, pro který rabbi Rusel založil jehovismus, rabbi Hubard založil scientologii a rabi Szandor laVey založil Satanskou církev bylo přiblížit judaismus masám hloupých gojímů

  43. Mira Says:

    Ale to není tajné, vždyť se o tom psalo na OSUDu.cz no a jak jste říkali o těch Arabech a že nenávidíte křesťany, tak jsem si to domyslel, mnoho vědců sledovalo jeho financování a dostalo se k americkým židovským bankéřům…Taky o tom psal Zdeněk Spálovský. Teď jsou možná rozčarovaní ti, kteří ho měli za oporu, ale to není Váš problém, ne?

  44. Judel Says:

    Bratre Jehudo,
    odpovedel jsi jako spravny mentch te hloupe shikse. A vubec, co sem ta gojimska husa a podobni nackove vubec lezou? Copak v nadpise Tve stranky to nestoji jasne pro koho tento schmooz je urcen? A znak naseho Otce, pana vesmiru, Lucifera, nase sesticipa hvezda je jasny znak pro podlidske gojimy a nacky, ze tady nemaji co delat!
    A tak nackove a shabboz gojove, to co ted napisi, nectete, to jen jen pro nas obrezane, a pro vas je to verboten!

    Bratre Jehudo, rekl jsi to spravne: nas b-h je nas Otec jediny, pan vesmiru, majitel vseho co existuje, nas Otec Lucifer! Proc piseme b-h, a vynechame „u“? To je ze 2 duvodu: oblbnout gojimy kteri nam strkaji nosy do nasich svatych spisu a komunikaci, a za druhe abychom neurazili naseho Otce! Kdo nas kdysi odhalil byl ten, onen,,, (sakra musim to jeho jmeno vyslovit, odpust mi nas Otce, pane vesmiru a majiteli vseho co se ve vesmiru nachazi, samotny Lucifere za to slovo),, ten zatraceny Yeshu … On nas odhalil ze mame puvod ze 200 satanu, s vedoucim nasim Otcem Luciferem. Jak ostatne vis, prozrazeno v nasi Tore, Genesis, nasim otcum rikali Spadli Andele, a ti si vybrali dcery Adama (Aw-dam, tj. ‚ukazovat krev v tvari, rudnout) podle libosti a meli s nimi deti – a z nich jsme pak posli my A je to tez do detailu napsano v knize Enoch …. A pak pres nasich 200 ‚founding fathers‘, s vedoucim toho Hvezdnateho Gangu (uz nyni rozumis, proc nasi statecni se jemnoval Stern Gang?) samotnym Luciferem, pres jeho oblibence Esau, do Babylonu, pak do Edomu, a nakonec jsme se dostali az do Judei abychom uloupili odkaz tech pravych, pak zabili vsechny jejich kneze z rodu Arona kteri od doby Moishe (bracha Aarona) meli za ukol opatrovat chram toho jejich b-ha, a ten chram jsme si pak premodelovali na synagogu nase Otce Lucifera!
    Proto ten, ten, onen (promin mi zase Otce Lucifere), ten zatraceny Yeshu ktery moc dobre vedel kdo jsme, nas vybicoval z chramu ven, prevratil nam nasi vexelstube, a pak nam to rekl primo do obliceje ze jsme deti dabla (je no napsano v te jejich zatracene knizce, 8. kapitola Jana, odstavec 44).
    Ano, mily Jehudo, musime si to rict ted primo do obliceje, a nelhat jak jsme zvykli .. Ten Yeshu, on posel z nepritele naseho Otce, nas napadal jak jen mohl. Proto jsme se spikli, a s pomoci naseho Otce Lucifera jsme ho obesili na kriz. Yeshu ale diky jeho otci znal kouzla, a po sundani ze sibenice – obzivl … Jak jsme se to pak dozvedeli, jak nas obelstil, tak ani by se v nas jeden nasi dabelske krve nedorezal … On nas tenkrate ten Yeshu podvedl, vyuzil kouzel jeho otce ktera byla silnejsi nak naseho Otce Lucifera, a vratil se nakratko na zem… Pak nas urazil jeste jednou, a naposledy, rekl nam v jeho Zjeveni, v kapitolach 2 a 3, 9.odstavec, ze jsme lhari a Satanova Synagoga! A pak zase odletel. Pravda, to musim priznat co nerad delam, my se ho bojime az dodnes, jako cert krize … Protoze on nam vyhrozoval uz predtim, jeste nez jsme ho povesili, – to je napsano v te gojimske knize kapitola Matyas, ze se jednou po smrti vrati, se svymi andeli, a ze zatoci s nasi hadi satanskou genelogii, za to ze mu budeme michat jeho dobre semeno s koukolem. On vedel moc dobre, ze nas cil na teto zemi, proto jsme byli zplozeni nasim Otcem Luciferem a Jeho gangu 200 satanu, je smichat adamitickou rasu (ze ktere sam Yeshu na matcine strane posel), a tak provzdy, na veky veku, znicit jejich DNA! Tak proto nam vyhrozoval ze az se jednou podruhe vrati, ze nas spali provzdy a ze budeme pritom skripat zuby a plakat, ale ze to bude nas konec, nas pravy Holokaust!
    Snad nyni, bratre Jehudo, rozumis proc jsme si vymysleli 6 milionovy holokaust, a gojimum to opakujeme do zblbnuti (ty miliardy $, tj. pro nas takova mala domu). Pravda, mame strach z praveho holokaustu co nam ten zatraceny Yeshu slibil, verime ze nas Otec Lucifer nas ochrani, ale vis, vis bratre Jehudo, mame strach, bojime se, aby to nekdy na nas neprislo, treba kdyby nas Otec Lucifer byl nekde pryc, a nedohlizel by na nasi bezpecnost .. A tak to opakujeme gojimum od rana do vecera, abychom je zastrasili, holokaust, holokaust, a jeste jednou holokaust. A poustime jim holokaustni filmy z naseho Hlywoodu, aby nemohli ani spat, a bali se nasich dusi co v milionech meli prolitnout kominem. No zatim, diky Lucifere, to pro nas pracuje, a jeste si pritom vydelame na slusne zivobyti.

    A nyni zase musim bezet do nasi Satanovy synagogy, to vis, planovat. Protoze my vime moc dobre, jak neznicime ty zatracene adamiticke gojimy, tak nemuzeme vlastnit nas svet. Opet pripominam, jeste lepsi nez je zabijet jako jsme jich brutalne vyvrazdili na 50 milionu v nasi zido-bolsevicke paradyze v Rusku, je delat to jejich Final Solution vice diplomaticky, pozvolne, aby si toho ani nevsimli, a nic nam nemohli prokazat : michat je s neandrtalskou rasou (tzv. Africane, cernosi), ci alespon s cikany, asiaty, a tak podobne. Ostatne, kdo se micha? Oni sami, my s tim nemame nic spolecneho
    Shalom,
    Rebe Judel Shulewitz

  45. 666info Says:

    Shalom bratře Judeli
    Je vidět že tvé znalosti talmudu jsou opravdu hluboké, mnoho věcí, které si zde napsal jsem sám neznal. Já nejsem talmudista, já jsem novinář a mojí prací je oblbovat hloupé gojímy a shiksy v jednom z nejčtenějších českých denníků, tedy vlastně v jednom z nejčtenějších židovských denníků vydávaných v českém jazyce. Tam však nemohu psát vše co si myslím, abychom ty hloupé gojímy předčasně nevyplašili, a proto jsem s bratry Šlomem a Arielem založili tyto stránky. Dobře umím klamat gojímy a ohlupovat je naší propagandou, ale náboženským otázkám nerozumím. V mládí jsem jen krátce chodil do jeshivy, byl jsem tam jen na několika lekcích a jediné co mě náš učitel rabi Menachim Katzenstein (pamatuješ si ještě na něj bratře, ten je už dávno u našeho otce Lucifera) naučil, je nenávidět gojímy a od rána do večera pracovat na jejich zničení. Také si pamatuji na to že naši bratři povolili potraty a snaží se propagovat homosexualitu a jiné úchylky, aby se rodilo co nejméně gojímských dětí. Ještě důležitější je rasové míšení, naším hlavním cílem musí být napumpovat krev negrů, Arabů, Asiatů a jiných podlidí do žil evropských gojímů. Tak zde místo hrdých Árijců bude žít masa bastardů s hnědou pletí, lidí určených k otroctví a my nad nimi budeme vládnout, dá li tak náš otec Lucifer. Část gojímů z řad svobodných zednářů přijmeme mezi sebe a zbytek bude muset povinně konvertovat k jehovismu, satanismu,scientologii nebo adventismu a také každý gojím si bude muset vzít za ženu nějakou černošku či asiatku a každá shiksa se bude muset vdát za barevného muže. Kdo nebude souhlasit, půjde do gulagu. Tak o tom přece rozhodla již světová konference rabínů v Budapešti v roce 1950, pod vedením bratra, Rabinowitsche (Adonai mu žehnej). Jedině pak bude naše vláda nad světem zcela neomezená.
    Bratře, rozhodl jsem se že zde budu uveřejňovat české překlady Talmudu, tak jestli něco máš, klidně mi to pošli
    Shalom
    Jehuda

  46. Eldad Says:

    Vy prasožrúti, nesiahate nám ani po členky. Všetci dokopy nie ste hodý jedného nechta hebreja

  47. Nithus Says:

    http://www.prop.sk/foto.html

  48. K.K.K.!! Says:

    Židé nejsou národem
    tachles – DAS JUDISCHE WOCHENMAGAZIN
    Izraelská Deklarace nezávislosti tvrdí, že se židovský národ zrodil v izraelské zemi, za které byl vyhnán. Každé izraelské dítě se učí, že se tak stalo za vlády Říma v roce 70 n.l., že národ zůstal své zemi věren a po 2000 létech exilu se do ní vrátil.
    Jak už mnozí víme, rozhodli se někteří levicoví historici, plní nenávisti k náboženství, tuto verzi dějin státu Izrael přepsat. K nim patří také Šlomo Sand, prof. historie na univerzitě v Tel Avivu, který většinu biblických zpráv o vzniku židovského národa, včetně vyjití z Egypta a dobytí země Jozuem, odmítá. V rozhovoru s Tachles řekl Sand mimo jiné:
    „Nejsem proti, aby se lidé jako Židé definovali. Kdo ještě po Hitlerovi propojení mezi Židy popírá, je idiot. Ale kdo tento vztah chápe na národní úrovni a věří, že židovský lid je národem odjakživa, je stejný idiot. Vyhnání Židů do exilu se nikdy nekonalo.“
    „Izrael by měl poskytoval ochranu jen těm Židům, kteří jsou pronásledováni pro svou víru, ale měl by přestat být státem pro všechny Židy světa. Měl by být státem pro všechny Izraelce, Židy i Araby, jako je Německo státem pro všechny Němce, nejen pro křesťany.“
    „V Jaffo jsem pochopil Nakbu, katastrofu palestinských Arabů. Židé nejsou národem, pouze náboženským společenstvím. Já jsem nevěřící, můj otec byl sekulární, ale umím se vcítit do náboženských lidí víc než otec. V Paříži na židovské svatbě jsem z respektu kipu na hlavě měl, ale v Izraeli nikdy!“
    „S komunismem a se SSSR jsem skoncoval po okupaci Československa v srpnu 1968. Já byl rebel jak proti izraelské vládě, tak i proti svému otci komunistovi. Byl jsem vždy proti jakémukoli vládnoucímu mínění a to poznamenalo celou mou práci jako historika. Mám pochybnosti o všem.“
    „Při pohřbu mého otce jsem nedovolil pod hrozbou násilí žádné modlitby, poněvadž otec věřící nenáviděl, stejně jako já. Po smrti je mi jedno, co se bude dít, ale na pohřbu otce se nesměl nikdo modlit. Jen staří přátelé zpívali internacionálu.“
    „Palestinští Arabové jsou potomci Židů, kteří zemi neopustili a později přijali islám. Byl jsem už v 15 vysílání TV a pozvali mně i osadníci, což jsem odmítl. Tam vstoupím pouze na pozvání palestinských Arabů. Neupírám Izraeli právo na existenci, ale odmítám definici Izraele jako židovského státu. Dávám přednost britskému modelu z dob mandátu: židovskou hegemonii s pokračující autonomií palestinských Izraelců.“

  49. Vácslav Says:

    Na co chcete mít světovládu, když v ní nebude nikdo spokojený? Rozpadne se hned na začátku a když ne vzpourou, tak nás zachrání toto: „Temno však potrvá jen krátký čas. Panna Maria ve Fatimě také řekla: „Nakonec bude triumfovat moje neposkvrněné srdce.“ Temnotě je poskytnuta pouze omezená lhůta. Pokud však trvá, je třeba nechat svítit pravému světlu. “. Ježíš Kristus nezapomíná: „Hle, přijdu brzy a odplata moje se mnou, abych odplatil každému podle skutků jeho“ (Zj 22,11 ad.). A ještě něco, podle Vašeho bratra Dr. Nidala Saleha, jste „zfalšovali historii tak, aby odpovídala biblickým textům, biblický Israel nikdy neexistoval a je výtvorem biblických pisatelů, bylo záměrně ignorováno vše, co se týká historie Palestiny, Chazarský původ 90% dnešních Židů(téměř 100% mimo Israel), dále říká na str. 18, že dnes bez nejmenších pochyb víme, že tzv. židi jsou chazarského původu a nejsou v žádném případě Semiti a nemají žádný antropologický vztah k obyvatelům staré Palestiny(To vyslovil rovněž Váš bratr Freedman), že Ježíš Kristus byl Judejcem, v žádném případě Žid“, atd. Všecny věty zde jsou AUTENTICKÉ a pocházejí hlavně z židovských a amerických zdrojů. Dr. Saleha je skutečným Semitou a říká, že jen píše pravdu, protože ta je výplodem duše a nikdo nevydrží popírat tolik podstatných věcí. Všechny tyto informace jsou pod ochranou Listiny základních práv a svobod projevu oddílu II, politického práva, článku 17. Kniha se jmenuje Nedotknutelní. Bylo by na místě, abyste na tento příspěvek nezačali sprostě štěkat, jako psi, ale začali zkoumat a PŘEMÝŠLET. Pravdy nejsou jen ty příjemné. Největší Vaší chybou je naše podceňování. Mylíte si o nás, že jsme zvířecí duše či zvířata, ale odhalit Vaše šarlatánství by bylo těžké i pro člověka s IQ 200. Číňané si mysleli, že na všechny světové strany od jejich teritoria, žijí jen barbaři a nelidi. A co dnes? Oni pochopili. Vy si to ale mslíte pořád. To je pak těžké Vám něco říct, aniž byste pochopili tak elementární věc, že jsme lidé. Proč jste se nejvíc báli Křesťanů? Protože podlo Dr. Haadese jim „závidíte, jak vzhled, tak jejich čisté neposkvrněné duše, tem, kdo ničí vše hezké a posvátně čisté, bude na věky věk§v mučen“. Nakonec snad jen zjednodušený výro Geotha: Nikdo není tak beznadějně zotročený než ti, co si falešně myslí, že jsou svobodní(vyvolení).

  50. ARYS Says:

    Zdravim vsetkých, ktorý sa zapojili do tejto vasnivej debaty.

    Aby som to moc nenatahoval…
    To co sa deje sa diat musi aby sa naplnilo pismo sväté.(Zjavenia Jána)

    VSETCI VO VIERE V KRISTA PANA NASEHO, MODLITE SA

    Otče náš, ktorý si v nebesiach!
    Posväť sa meno Tvoje!
    Príď kráľovstvo Tvoje!
    Buď vôľa Tvoja
    ako v nebi tak i na zemi!
    Chlieb náš každodenný daj nám dnes!
    A odpusť nám viny naše, ako aj my
    odpúšťame vinníkom svojim!

    I neuveď nás do pokušenia,
    ale zbav nás zlého!
    Lebo Tvoje je kráľovstvo i moc
    i sláva na veky.

    Amen.

    !!!LUTUJEM VAS MURAROV SLOBODY UZITE SI TO TERAZ LEBO POTOM BUDETE HORIET V PEKLE!!!

  51. ARYS Says:

    Zdravim vsetkých, ktorý sa zapojili do tejto vasnivej debaty.

    Aby som to moc nenatahoval…
    To co sa deje sa diat musi aby sa naplnilo pismo sväté.(Zjavenia Jána)

    VSETCI VO VIERE V KRISTA PANA NASEHO, MODLITE SA

    Otče náš, ktorý si v nebesiach!
    Posväť sa meno Tvoje!
    Príď kráľovstvo Tvoje!
    Buď vôľa Tvoja
    ako v nebi tak i na zemi!
    Chlieb náš každodenný daj nám dnes!
    A odpusť nám viny naše, ako aj my
    odpúšťame vinníkom svojim!

    I neuveď nás do pokušenia,
    ale zbav nás zlého!
    Lebo Tvoje je kráľovstvo i moc
    i sláva na veky.

    Amen.

    !!!LUTUJEM VAS MURAROV SLOBODY UZITE SI TO TERAZ LEBO POTOM BUDETE HORIET V PEKLE!!!

  52. izakstein 69 Says:

    Toto je zjevny antisemitismus a ja prosim o zverejneni foto kde prave debatuji se svymi spolubojovniky o reseni vyse zminene otazky. Krasny sabes pratele

  53. Krojc Says:

    Vy židi,si myslite,že vam bude patrit svět,doufam že vam arabáši nakopou prdel,když už na to posahaný křestani nemaj

  54. Hans Kammler Says:

    Ty špinavá židovská svině, i na tebe se už vaří voda!!! Už brzy ty a tobě podobní pojedou vlakem. Na východ. Do plynu! Osvětim stále stojí a po několika nenáročných úpravách bude opět plnit svou bohulibou funkci!
    SMRT SIONISMU!!!

  55. spasiteľ židov Says:

    som sa zabavil ľudia, sa spamatajte však si tu z Vás prču robia hi…hi….hi
    Vážený bratia židia modlite sa, modlite sa, modlite sa a budete spasený.

  56. izakstein 69 Says:

    Po navraceni se z dlouheho sabesu u nas v rodne domovine Israelu jsem zabloudil zpet na tyto stranky zalozene bratrem Jehudou a hle co vidim ,nikdo nas nema rad, cim to asi je ? Vzdyt my jen dobro cinime vysvetlujeme do upadu a ono to nema vysledky. Dobra zprava pro bratry ,zakoupil jsem si klobrc historicke ceny ,pochazi pry z roku 1755 a nosili ho na svych moudrych hlavach moji bratri. Take nove trasne k bokum jsem prikoupil a vrchcab pres ramena do dnu destivych . Zdravim bratry a na brzkou shledanou ,se psy gojimskymi nekde poblize taboru ktere jiz obnovujeme aby byli funkcni i se slehy pres kule a drceni. Shalom

  57. tom Says:

    vychází nová kniha Satanova synagoga – tajná historie světové židovské dominace, chystá se k vydání další zajímavý titul – Síla Izraele ve Spojených státech K dostání v běžné sítí knihkupectví nebo na http://www.sowulo-press.cz

  58. izakstein 69 Says:

    Stale se divim proc gojimove nas nemaji radi vzdyt se snazime co muzeme pomahame jim v bankach pujcky vyhodne ziji si jak v zidovskem raji a jeste nam nadavaji . Sestra Tydlidatova s prateli ve Velke Praze to take nemaji lehke . Ruzne strany delnicko rolnickofasisticke pry s hakejnkrajcema na cernych cepicich ??!! A co mne to hned pripomina no preci Adolfa Hitlera ktery nedavno slavil narozeniny. Delame ted nabor do zidovskych komunit prihlasit se muze kazdy i nezid -cekatel. Odmena sladka do raje primo bez ocistce ovsem musi byt schvaleno vyssim velenim Shalom prihlaste se a po provereni dostanete vedet shalom bojovnici

  59. Synove hlouposti!!!! Says:

    Dobra propaganda!!!! Je to ,az neuveritelne kolik hloupych lidi se toho chytlo. Uz jsem jich par videl,ale tahle propaganda od nacku je dost dobra. Slyste moje slova vy ano vy Nackove, znesvecujete sve bratry a sestry,o tom zednarstvi neni!!!!!

  60. Radim Says:

    Židé si myslí že jsou národ vyvolený Bohem, byli jste ale už nejste. Zavrhli jste Ježíše jako Spasitele a tím období jež jste se těšili Boží přízní a požehnáním skončilo. Jestli plánujete takové věci jako je napsáno v článku tak sloužíte někomu jinému než Bohu. Bůh si nepřeje aby se na světě vraždilo Miluje každého člověka. Jediná vaše záchrana je v Ježíši a nikde jinde. Přijměte Ježíše do svého srdce jako vašeho Pána a Spasitele a rozsévejte po světě jen Lásku kterou hlásá Ježíš, nemyslete na takové věci a nehromaďte bohatství zde na zemi ale hromaďte si „poklady“ v nebi u našeho Otce.

  61. aaa Says:

    je vam vsem jasny, ze si z vas delaji úprdel a v te diskuzi si na zidy hraji co?

  62. panáček Says:

    to jsou ale sracky…

  63. pavel bartoě Says:

    kdyš to tu čtu,tak si říkám,škoda,že nevyšlo do puntíku Konečné řešení.

  64. Ludy Says:

    Ti mladi muzi do Evropy rozhodne neni sracka milej pane

  65. Ludy Says:

    se vam to trosku nepovedlo co zidacci 😀

  66. služebník Ježíše Krista Says:

    Poslední slovo má a bude mít Jesus Kristus!!!!!!!

  67. služebník Ježíše Krista Says:

    Bible Zjevení Janovo
    „Vím o tvém soužení a tvé chudobě, ale jsi bohat; vím, jak tě urážejí ti, kdo si říkají židé, ale nejsou, nýbrž je to spolek satanův!
    10Neboj se toho, co máš vytrpět. Hle, ďábel má některé z vás uvrhnout do vězení, abyste prošli zkouškou, a budete mít soužení po deset dní. Buď věrný až na smrt, a dám ti vítězný věnec života.
    11Kdo má uši, slyš, co Duch praví církvím: Kdo zvítězí, tomu druhá smrt neublíží.“

  68. služebník Ježíše Krista Says:

    Bible
    Zj.Janovo
    „Vím o tvém soužení a tvé chudobě, ale jsi bohat; vím, jak tě urážejí ti, kdo si říkají židé, ale nejsou, nýbrž je to spolek satanův!
    10Neboj se toho, co máš vytrpět. Hle, ďábel má některé z vás uvrhnout do vězení, abyste prošli zkouškou, a budete mít soužení po deset dní. Buď věrný až na smrt, a dám ti vítězný věnec života.
    11Kdo má uši, slyš, co Duch praví církvím: Kdo zvítězí, tomu druhá smrt neublíží.“

Napsat komentář