Islandskou premiérkou je lesbička

Na Islandu v důsledku finanční krize padla vláda a prezident pověřil sestavením nové vlády ministryni sociálních věcí Johannu Sigurdardottirovou, která se otevřeně hlásí ke své lesbické orientaci viz: http://www.queerty.com/iceland-gets-lesbian-prime-minister-20090128/

Milí bratři, tato zpráva pro nás znamená velké vítězství. Každý Žid kdekoliv na světě musí mít obrovskou radost z takové skvělé zprávy. Nejprve zvolení Obamy prvním černošským prezidentem USA a teď tohle. Pochopitelně že význam její funkce nemůžeme srovnávat s funkcí Baraka Huseina Obamy, Island je malá zemička, má jen 3OO.OOO obyvatel, tedy méně než žije v Brně nebo v Ostravě, ale přesto tato zpráva musí znamenat pro každého Žida velmi mnoho. Johanna Sigurdardottirová je první předsedkyní vlády v dějinách lidstva, která se otevřeně hlásí ke své homosexuální orientaci. Johanna Sigurdardottirová je rozvedená a z prvního manželství má dvě děti, avšak již řadu let žije v registrovaném partnerství se svojí lesbickou přítelkyní. Jistě že již v minulosti byly homosexuální hlavy států, jako příklad může sloužit římský císař Nero (54-68), anglický král Edward II. (1307-1327) nebo americký prezident Lyndon Johnson (1963-1968), ti však svoji sexuální orientaci tajili, král Edward II. byl dokonce poté, co jeho homosexualita vyšla najevo, svržen a zavražděn. Nyní je však situace zcela jiná, Johanna Sigurdardottirová se ke své orientaci hlásí a ani to jí nezabránilo stát se premiérkou. To dokazuje jak je naše moc nad Islandem pevná a jak pokročil náš program na rozvrat gojímských národů. Může nás to těšit o to více, že Island jako jediná sto procentně rasově čistá země na světě je oblíbenou zemí neonacistů a jiných antisemitů. I známý americký rasista a antisemita a bývalý vrchní velitel KuKluxKlanu David Duke ve knize Moje Probuzení (download knihy: http://www.europskenarody.info/Moje Prebudenie.html) tvrdí, že Island je jedna z nejvyspělejších zemí světa, a to, že se na Islandu, kde nejsou žádné přírodní zdroje podařilo vybudovat takto bohatý a prosperující stát považuje Duke za důkaz nadřazenosti bílé rasy. Teď Duke a podobní rasisté musejí sklonit hlavu před naší mocí, když jejich ideální stát klesl tak hluboko. Islanďané byli kdysi národem statečných Vikingů, islandští piráti byli před tisíci lety postrachem celé Evropy a Islanďané také objevili Severní Ameriku. A právě takto kdysi hrdý národ statečných mužů se nám podařilo natolik morálně rozvrátit, že si nechají vládnout touhle lesbičkou. Když jsme dokázali tohle, dokážeme, dá-li Adonai, rozvrátit jakýkoliv gojímský národ.

Jehuda

14 komentářů to “Islandskou premiérkou je lesbička”

  1. Judel Says:

    Mily bratre Jehudo,
    ano, toto je pro nas, ratolesti naseho Otce Lucifera, velmi prizniva a radostna zprava! Neb Island nam byl a stale jeste dodnes je, trnem v oku. Proc, muzes se mily Jehudo a jini obrezani bratri a sestry ptat? Ja vam to v rychlosti vysvetlim: Island nam byl vzdy trnem v oku, protoze tam nase diversni propaganda rasoveho smichani techto zatracenych arijcu, nepracovala. Island po dlouho dobu odmital prijimat jakoukoliv emigraci. A to znamenalo to, ze ta pro nas nejcenejsi emigrace 3.sveta (na spicce jsou potomci Neandrtalcu, negroidi, kteri jako jedini prezili dobu ledovou v teple Afriky, dnes diky nasi propagande gojum znami coby Afro-Americane, ale ted jiz take Afro-Evropane, a ti znici, zprzni, na co jen sahnou! Zaplat Satanovi za toho Obamu! To je dar primo z pekla!), aby potom mohli obcovat s temi nenavidenymi skandinavskymi zenami a produkovat mongrely (ve svate hebrejstine „mamzery“), nesmeli. A tak k nasemu vzteku udrzovat svoji populaci jako rasove-arijsky nejcisticti v cele Evrope, jaky to trn v oku pro nas! Zde jen odbocim: neni to snad krasa a dukaz nasi oddane snahy a schopnosti se divat na takoveho Tiger Woods se svoji nami tak nenavidenou 100% Skandinavskou zenu, a jejich 2 prenadherne male krizence („mamzery“) o kterych jiz uz nikdo nevi, co to je za ksindl, a kam je vubec zaradit? Osobne, me takovy pohled vzrusuje, a srdce plesa radosti! Doma jsem vyvesil obrazek teto povedene rodiny, a mych 10 deti na ne plivaji, kdo se trefi lepe, a skacou jako kozlata, rehtaji se radosti a jeci: To jsou nase zvirata! To jsou nase zvirata! Otec Lucifer musi mit radost, a mym detem za to urcite zehna.

    Tudiz kdyz jsme (zatim) nebyli schopni prosadit na Islandu rasovou mongrelizaci, tak alespon tato moralni a podobne destruktivni korupce! Protoze my vime velmi dobre: nejprve znicit tradice, pak moralku, a nakonec driv ci pozdeji dojde k nasi sklizni na teto Planete: rasova mongrelizace nami nejvice nenavidene arijske rasy, z ktere pak jiz neni navratu. A takova smeska krizencu se nam, a nasemu otci Luciferovi, nikdy nebude schopna postavit na odpor! A takovi budou jen pripraveni, abychom otevrene obnovili nase ritualy pochazejici z pravlasti mnohych z nas, z Babylonu, od nasich predku, samotnych potomku Lucifera a jeho 200 andelu, tez znamych jako dablu, kteri se kdysi smichali s dcerami Aw-dam: podrezavani zvirat v lidske podobe!

    Ptate se opet, mili obrezani bratri a sestry, co to ti arijci vubec jsou, a proc my je tak k smrti nenavidime? Jam vam to reknu: protoze ti jsou od, od – to slovo bych nemel vyslovit, ale musim to naznacit .. od B-ha, a my jsme od Satana! Toto nepratelstvi jiz trva takrka 6000 let: pocinaje v Babylonu, kde se nasich 200 „founding fathers“, s vedoucim Luciferem, po prichodu z nasi pra-vlasti, z vesmirne planety jejiz jmeno nesmim prozradit, se usadili aby mohli zacit korumpovat seme B-ha, na zivot a na smrt uhlavniho nepritele naseho Satana..
    A pak jak se pise v Tore (kterou jsme o mnoho pozdeji uloupili tem detem B-ha), ale take v knize Enoch (k te se ani radeji nehlasit, abychom zbytecne neotvirali konzervu naplnenou cervy) nasi predci se smisili s krasnymi dcerami Aw-dam rasy, aby ty jim rodily deti. A zase se ptate: proc se nasi pradavni praotci misili s dcerami aw-dam rasy, a ne se zenami, ci samicemi, sveho druhu? Musim vam rici pravdu: samice druhu nasich praotcu byly ohavne, hasterive, zle (zde nesmime pomlouvat, ale podivejme se nekdy sami do zrcadla: libi se nam nase zahnute nosy? Ci vypoukle oci? Masite rty? Velke usi? Ano, to je nase dedictvi, mnohym z nas krasa nasich aw-damskych pramatek, ke vsi smule, nepomohla ..), a proto praotci se vydali na dalekou cestu, a dcery aw-dam byly prekrasne ..

    A vim, zase se me ptate, a co to jsou ti Aw-dam rasa? Ja vam to prozradim. Aw-dam v nasem svatem jazyce hebrejstina (nebojte se, tu jsme taky pak casem uloupili, abychom se mohli vtesnat do, opet nami uloupeneho Zakona, kteremu rikame Tora) je prelozeno jako Adam, a aw-dam znamena „ukazovat krev v tvari, ruzovet, brunatnet, rudnout“. A kdo ma tuto vlastnost az dodnes? Ze Obama, Tiger Woods, KunduLiza, Alberto Gonzales, Sanjay Gupta (Ind, Obamuv surgeon general) cely ten Chinatown v San Franciscu? Ze cikani v ceskem gojimove se cervenaji kdyz kradou? Ha-ha-ha-ha!!! Tak dlouho uz jsem se nepobavil! Ti ze dokazou zrudnout jako rak? Zbelet jako stena? Zazelenat zavisti? Zfialovet zimou? Ci ta Kunda ze by se vam zardela jako poupatko ??? Ha-ha-ha !! Ale konec srande. Ano, uz vam to dochazi: schopnost aw-dam (a tu kdysi mely i nase pra-pra-pra-pra —- babicky, a diky tomu, mnozi z nas tu schopnost mame az dodnes, a tim se muzeme kamuflazovat, maskaradovat jako aw-dam, jako prokleti a zatraceni arijci!) maji jen – arijci….
    Tj. ta nenavidena evropsko-krestanska rasa, at ti jiz dnes ziji kdekoliv. Proto ty musime znicit, a nejucinejsim zpusobem je nejdrive okrast je o tradice, znesvetit jim toho jejich zatraceneho Mesiase, toho Yeshu ktereho jsme pred 2000 lety obesili, aby ho pak nakonec sami nenavideli (jak ucine gojimum nakukat ze ten Yeshu byl jednim z nas !!! Ha-ha-ha!!!), pak je demoralizovat (homosexualita je velmi ucinnou zbrani) a nakonec Final Solution – rasova mongrelizace. A pak kasa cink, tes se svata Satanova synagogo, mame vyhrano a svet je konecne nas!

    A zase se ptate, jak je mozne, ze tito nami nenavideni arijci, kteri jsou jineho druhu, nasledovali ci stale nasleduji jednoho z nas, toho, toho,,, Yeshu? Jak jsem se jiz zminil, to jsme byli my kteri jsme vyfabrikovali Matku vsech lzi, ze Yeshu byl jeden z nas.. A to z duvodu, ze kdyby gojimum-arijcum vyznavacum toho-jednoho dosla zase trpelivost, a zase by na nas nastoupili aby zacali uctovat ve stylu „ma dati, dal“, abychom jim to ke sve obrane vrchstli do obliceje: Nebijte nas! Netrestejte nas! Vzdyt vas Pan je jednim z nas! Kdyz budete bit, pronasledovat nas, to je jako kdyz krizujete sveho samotneho Mesiase !!!
    Obrezani bratri a sestry, Luciferovi potomci: toto je nejgenialnejsi obrana, jakou kdy nasi specialiste vymysleli!
    A zase se ptate: jak teda vypadal ten Yeshu, nas uhlavni nepritel na zivot a na smrt, v boji s nimz jsme skoro 2000 let?
    Zde vam musim rici pravdu: Yeshu byl stejne rasy, na matcine strane puvod aw-dam (originalni Israelita), na otcove strane rovnez: neb jeho otec, byl tez otcem aw-dam rasy … Proto tuto aw-dam rasu, jimz rikame gojimi nenavidime az dodnes, a budeme ji nicit, az do doby kdy ziskame kontrolu nad touto planetou, a nas Pan, Satan sestoupi na vecnost veku … Aby jste vedeli, tak „goy“ v nami ukradenem jazyku hebrejstine, znamena „narod“, „goyim“ pak „narody“. Je to to same coby Gentile (v latinskem jazyku) ..
    A zase se ptate, jak ja vim, jake rasy teda byl ten-onen, ten zatraceny Yeshu, kdyz to nikde neni psano?
    Je to psano. A ten zaznam rika, ze Yeshu mel krasny symetricky oblicej aw-dam rasy, s vysokym celem, dlouhe kastanove vlasy ktere se od usi vlnily, a jasne modre oci .. Ano, stejny druh jako Kral David o kterem Zakon tez pise ze byl aw-dam („ruddy“), a byl krasny, ale mi jsme si Davida uloupili sami pro sebe abychom potom mohli arijske gojimy oblbovat, ze to jsme MY kdo posli z Davida, a ze mame Davidovu hvezdu! Toto, mili bratri a sestry v Luciferovi, je Matka lzi c. 2, vymyslena nasimi specialista k omameni gojimu: Kral David nikdy zadnou sesticipou hvezdu nemel, to znak naseho Otce, Lucifera !!!
    http://www.ensignmessage.com/archives/jesus1.html

    Ano, a nyni jiz vite, proc nenavidime tolik, a nikdy neskoncime s pranim naseho Otce Lucifera: exterminovat aw-dam, arijskou rasu, tyto proklate goyim druhu toho-onoho, Yeshu! A rasova mongrelizace aw-dam s potomky Neandrtalcu (tj. negroidi) je neucinejsi zbrani. Daleko vynosnejsi jak zabijeni, jako jsme treba cinili v Rusku ve 20. a 30. letech (skore 50 milionu), ci za druhe svetove valky (miliony proklatych aw-dam Nemcu bylo nami vyhubeno), je RASOVA ANIHILACE!
    Tim zabijeme 2 mouchy jednou ranou: pro vecnost likvidace aw-dam/arijske rasy, plus vznik poslusneho „blata“, gojim zvirat v lidske podobe, ktere nam jiz nikdy nebude schopno vzdorovat, ale budou se plazit po zemi, oblizovat nase kotniky, a budou na nas volat „Stvoriteli! Stvoriteli!. Chvala Luciferovi za to ze nam pridelil nase Stvoritele!“
    Ano, mi drazi obrezani bratri a sestry. My budeme stvoritele, neb tento maglajz jsme stvorili, a to potrebam naseho Otce Lucifera, a potrebam nasim.
    A ten den, kdy tomu tak mi drazi obrezani bratri a sestry bude, neni jiz daleko. Tak blizko jak jsme dnes k nasemu cili, jsme zatim nikdy, nikdy v historii, nebyli.
    Shalom
    Rebe Judel Shulewitz

  2. SLOVAN Says:

    Vy chazarská rasistická havěď bezočivá!Že vám není hanba!
    Je třeba vám připomenout slova slavného Slovanského knížete Svjatoslava Igoreviče Chrabrého: „CHAZARI , IDU NA VY!“ Vždyť vy už víte co následovalo pak , a stejně tak dopadne i teroristickej okupantskej stát Israel. Svět čeká na příchod nového Svjatoslava aby zbavil svět nepoctivé špíny která strpčuje život ostatním národum!
    Podívejte se taky na vaše názory na ostatní lidi a národy , vy se pak divíte když s tím někoho naserete a pak vám postaví jistá zařízení kde se vchází branou a odchází komínem.

  3. SLOVAN Says:

    fuj , jak se nechutně vyžíváte ve zvrácených úchylkách!!!

  4. Judel Says:

    Slovane, ty zrudo nacisticka! Ty pse jeden spinavy! Tob shebe goyyim harog! Na tebe, a tobe podobne nacky posleme nase Comando 666, a ti ti pak zvednou ty psi gojimske mandle! Jak ty zvire v lidske podobe se vubec odvazujes urazet jednu ze 3 vetvi mych predku, chrabre Chazary ?? Kde jsi se naucil takove drzosti? Copak nasi specialiste zodpovedni za komunistickou ocistu dusi a tel gojimskych psu te nenaucili jak ctit vynalezce, financni sponsory a obetave vudce svateho komunismu, CHAZARSKE HRDINY? A co nyni? Nasi specialiste ve vasi vlade, jako bratr Dr. Vaclav Pruzinsky? Bratr Langer? Bratri Spidla, Kalousek, Svoboda, Zantovsky, Tosovsky? Sestra Parkanova? Pani Topolanek s Paroubkem (tyto 2 gojimske psy musim pochvalit jak nam dobre slouzi, lisaji se k nasim kotnikum, a knuci aby dostali od Pana kus zvance, ale nakonec, stejne to skonci – „Tob shebe goyyim harog!“), ti te neuci pres nasi TalmudVizi, holywoodske filmy, neandrtal-negroidni hudbu – jak nas ctit, obdivovat, a podlezat nam?
    Diky nam a nasim specialistu, ty jedna slovanska zmeti, tebe, tvoje sestry, a vase deti si smichame v blato! Zmongrelizujeme si vas podle nasi nejsvatejsi luciferske libosti! Vy hlupaci, vzdyt vy ani nevite, co s vami delame .. A chces vedet kdo jsem, jak vypadam, co je ma specializace? Klidne ti to reknu: mongrelizace vas, vasi odporne aw-dam rasy, co si rikate arijci, gojove!
    Tak se klidne na me podivej behem nasi nejsvatejsi Satanosluzby, tj. umneho mongrelizacniho procesu vasi aw-dam rasy s neujucinnejsi prisadou vasi likvidace, s potomstvem Neandrtalcu, s negroidy! Tj. to skutecne Final Solution, pro vas, vy gojimsti psi. A pamatuj si moc dobre: jednou „in“, tak provzdy, navratu do vasi puvodni podoby je pak odzvoneno temi vasemi zvony na veky veku!
    http://www.kingidentity.com/lib.html
    Shalom pse gojimska.
    Rebe Judel

  5. Perun88 Says:

    Uz vela gojimov o vas vie skoro vsetko a vas cas sa blizi, Vsetci zkapete.
    A kto som ja? Ten, co pred tizdnom v Bratislave oplul tie dve semitske svine. Zabijem vas a vase deti, pomliem tie sracky a dam to zjest krisam.
    Boly, su a budu ludia ako Henry Ford, Adolf Hitler, Rudolf Hess, G. L. Rockwell, David Lane, Yan Stuart a vela dalsich. Uvadzam Slova Velkeho Georga Lincolna Rockwella, cloveka, ktory svojou knihou zmenil moj zivot :

    Musí být zastaveno věčné rivalství mezi bílými rasami – už jen proto, že to Židům neudělá radost.
    Bílí muži Evropy, odložte vzpomínky na dvě světové války, jestli můžete. Odpusťte nám, že jsme
    byli tak slepí a pomáhali vašim nepřátelům. Odpusťte nám zoufalství a degradaci, které jsme na
    vás pomohli uvalit a připojte se k nám v posledním boji za bílou rasu.
    TENTOKRÁT to bude jiné.
    TENTOKRÁT budeme stát spolu ve společném boji.
    TENTOKRÁT nenajdou zrádci bílé muže nikde, kde by mohli naslouchat jejich lžím a bojovat za
    ně jejich bitvy.
    TENTOKRÁT nebudeme mít slitování s těmi, kteří mohou za to, že náš lid trpěl, nedáme šanci
    nikomu z těch, kdo mezi námi žili jen proto, aby nás zničili.
    TENTOKRÁT společně zaženeme ty bastardy ke zdi!
    Jak to uděláme? Věřte tomu nebo ne, není to nijak složité. Jediným problémem je, aby se naši
    lidé postavili před smrtelné nebezpečí.

    Nepotrebujem vas viac urazat,tieto slova vas naseru viac, znicime vsetko, co ste nam vsunuly do hlavi

    14/88

  6. Judel Says:

    Perun88, ty zrudo, ty pse gojimska, jak ze to mluvis s rabinem ??
    Kdyz uz jsi sem bez pozvani drze jako zvire vlezl, tak jen se jeste jednou podivej, kdo jsem, a co s vami delam!
    http://www.kingidentity.com/lib.html
    Klidne si predstav, ze ten s tim (nasim) LP na hlave jsi ty, a vedle ta shiksa, je tva stara, ci kamaradka, ci co , a ja jsem ten Pan vzadu, ty zahoracky gojimsky pse !
    Ja prorokuji, ze do 50 let jste vsichni zmongrelizovani k nasi libosti tak, ze nebudete vedet ktera bije a ci jste, a my budeme nesmirne poteseni co to mame za gojimska smisena zvirata! A pak, to bude ten pravy moment, aby nas Pan, SATAN, nastolil sve tisicilete kralovstvi!
    Pochvalen bud nas Otec Lucifer.
    Rebe Judel Shulewitz

  7. 666info Says:

    For Perun88
    ty pse, ty bídáku, my si zjistíme kdo jsi, my na to máme postředky a pak uvidíš co to znamená urážet nás Židy. Pošleme našim bratrům do Bratislavy vzkaz aby tě potrestali za tvou drzost. Na Slovensku zatím ještě nepůsobí COMBAT 666, ale tak na tebe pošlou bandu Cikánů a ti tě zbijí tak že tě vlastní žena nepozná.

  8. Perun88 Says:

    Lol 🙂

  9. Nasrallah Says:

    to Perun88: to sou hovna cooo?? co znich lezou jedno smrdi vic jak druhy tento ksindl bez narodnosti ale za to s obrizkou kterej neni schopen domluvit ani HAMASU natoz HIZBALAHU natoz IRANU se nas tady snazi presvedcit o celosvetove nadvlade…smich a hanba vam „bratri“ ale spis buzici by ste se meli oslovovat

  10. 666info Says:

    For Nasrallah
    Ty nacisto, jak můžeš říkat, že jsme nebyli schopni domluvit HAMASU, vždyť jsme zabili 13OO Palestinců a sami ztratili jen deset mužů a Irán přijde zanedlouho také na řadu. A ty nevěříš že vládneme světu? Tak se kurva podívej kolem sebe! Podívej se na to kdo vládne tady v České republice, podívej se že česká vláda a parlament posílá vojáky bojovat do Afgánistániu za naše zájmy, ČR bude brzy obsazena naší, tedy americkou armádou, podívej se na to že Česká repubika má otevřené hranice a proudí sem davy barevných imigrantů, podívej se na to kolik mladých Čechů je závislých na drogách, podívej se na to že v ČR je legální rasové míšení i zabíjení nenarozených dětí a navíc jsme vám zde zavedli registrované partnerství osob stejného pohlaví. Ještě nevěříš tomu, že vám vládneme?

  11. stupidita nezna mezi Says:

    nevim jestli ty kecy tady jsou k smichu nebo spis k placi, jaka banda zakomplexovanech chudacku tady siri takovy zasrany kecy, to nemate nic lepsiho na praci, nez se chovat jak pomateny fanatici a placat tady takovy sracky o satanovi a zidovsky nadvlade, a to ze jste zabili 1300 lidskej bytosti, tim se chlubite ? a kolik z nich jsi zabil ty sam osobne ty hrdino ! no takovou demenci jsm dlouho nevide, jestli jsou vsichni zidi takovi blbi jak vy dva tady tak je mi vas uprime lito jakej jste zamindrakovanej ubohej narod, ale spis bych rekl ze jen tenhle blog patri nejakejm blbeckum z lecebny, zdarec

  12. Nasrallah Says:

    machruje te a hajzl mate na chodbe kdyby palestinci meli aspon z pulky takovy vybaveni jako ta vase chatra tak si uz tykate s alahem…

  13. 666info Says:

    For Nasrallah
    Možná ano, ale Palestinci nikdy nebudou mít zbraně jako my, protože my ovládáme USA a 3OO milionů Američanů pracuje jen na nás, a USA nám stále bude dodávat nejlepší zbraně jaké má k dispozici. A ty si Palestinci nikdy nemohou opatřit.
    A ty, anonyme „stupidita nezna mezi“ já jsem žádnýho Palestince nezabil, to přiznávám ale takovejch jako ty se nebojím. Jestli máš odvahu, napiš nám svou adresu a já přijdu společně s bratry z Combat 666 a rozbijeme ti hubu

  14. služebník Ježíše Krista Says:

    Poslední slovo Bude mít Ježíš Kristus.Nadobro nás zbaví té dábelské chátry vysměvačné.Vzýváme Ježíše Krista ať nás zbaví zla.

Napsat komentář